<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Når Danish Crown åbner for aktiviteterne til Landsskuet i Herning, bliver det både for forbrugere og andelsejere på standen ved grusbanen.

Ligesom sidste år vil de besøgende gæster få mulighed for at smage og købe det ypperste Danish Crown kan præstere i Dyrbar-boden. Det samme gælder andelsejerne, men her vil der også være mulighed for at blive serviceret yderligere.

Der vil nemlig være et særligt, aflukket område for andelsejere i Danish Crown, hvor der serveres pølser og drikkevarer til ejere og familie, og hvor Ejerservice for både kreatur- og griseandelsejerne står klar til at hjælpe med spørgsmål relateret til virksomheden. 

- Der har været flere nye tiltag på ejersiden, som vi gerne vil sikre, at ejerne får hjælp til at håndtere korrekt. Det kunne være smågriseandelsejerskab, Danish Crown Data, A-mængde eller noget helt fjerde, men vi er klar til at hjælpe med alle de spørgsmål, der måtte være, så vi sikrer, at Danish Crown skaber værdi for ejerne, siger Thomas Abildgaard Rasmussen, der er ansvarlig for griseandelsejernes ejerkonsulenter.

Det samme gælder Danish Crown Beef, der vil være at finde på samme stand.

- Vi har ejerkonsulenter med alle dage, som står klar til at rådgive om produktionskoncepter, slagtedata, og hvad der i øvrigt måtte være af spørgsmål, så vi håber, at ejerne vil lægge vejen forbi til mad og drikke og en god snak om mulighederne i Danish Crown Beef, siger Torben Nørremark, der er chef for Ejerservice i Beef.