<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Vælger du at blive medejer i en af Danmarks største virksomheder, tager du samtidig imod tilbuddet om at få adgang til det globale eksportmarked. Danish Crown eksporterer ni ud af ti grise til omkring 100 lande i verden og står alene for knap fem procent af Danmarks samlede eksport.

En så succesrig handel på mange meget forskellige markeder kan kun lade sig gøre, fordi Danish Crown alle steder nyder en meget stor anseelse for både den høje kvalitet, for troværdigt samarbejde og for en fødevaresikkerhed, der er blandt de bedste i verden. Men succesen starter allerede med det arbejde, du udfører ude i din besætning.

Fra pattegrisen bliver født til den ender i Japan, USA eller Tyskland som en kotelet eller kam, er der fokus på at håndtere produktionen korrekt. Hver gang en gris forlader stalden, hver gang en slagteriarbejder skærer en gris op eller hver gang kødet sendes ud på eksportmarkederne er håndteringen i højsædet. For det handler om fødevaresikkerhed. Det handler om mad, som vi spiser. Og i sidste ende handler det, for os som virksomhed og for dig som ejer, om at hjembringe den højeste pris.

Danish Crown har som første prioritet at tilbyde sine ejere en konkurrencedygtig notering samtidig med at udbygge positionen på et stadigt mere konkurrencepræget globalt marked, hvor mange internationale forhold har afgørende indflydelse på den hjembragte pris.

Som ny andelsejer har du givetvis mange spørgsmål, og du er altid velkommen til at kontakte vores Ejerservice, hvis du har spørgsmål.

Danish Crown har som første prioritet at tilbyde sine ejere en konkurrencedygtig notering
Andelsejere
Dette får du som andelsejer i Danish Crown
✓ Ejerskab i virksomheden uden indskud
✓ Konkurrencedygtig notering
✓ Sikker afhentning
✓ Sikkerhed for betaling
✓ Personlig service og professionel faglig rådgivning
 
Du får samtidig adgang til unikke produktionsværktøjer, og dine egne data præsenteret via Dashboard med produktionsdata, bæredygtighedsmålinger og meget mere. Derudover har Danish Crown et bredt udvalg af specialproduktioner.
 
Danish Crown sætter noteringen i Danmark – bliv andelsejer og vær med til at styrke den til gavn for dansk griseproduktion.
Læs mere om dine fordele som andelsejer

Prøveleveringer

Har du slagtegriseproduktion eller sohold, og overvejer du at levere til Danish Crown? Så har du mulighed for at prøve fordelene ved at levere til Danish Crown i en periode efter nærmere aftale med vores ejerservice.

Prøvelevering af grise

  • Svinenotering + 90 øre/kg
  • Afhentning fast ugedag, eller rullende tilmelding

Prøvelevering af søer

  • So-notering +110 øre/kg
  • Afhentning på fast ugedag mellem 8-16
  • Mulighed for tilmelding af polte sammen med søerne

Fordele ved levering til os

  • Markedets bedste afregning
  • Troværdig indvejning
  • Fast kontaktperson

Vil du vide mere om alle mulighederne?

Kontakt Danish Crown Ejerservice+45 8919 1920