<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

I december 2021 lancerede Ejerservice Danish Crown Data som nyt management-værktøj til andelsejerne, og allerede en måned efter indeholdt systemet data på over 2 mio. af andelsejernes grise.

Formålet med systemet er at give andelsejerne et komplet overblik over produktionen på de vigtigste parametre. Den nyudviklede app gør det nemt for medarbejderne i stalden at holde data ajour. Dette skal sikre korrekt data, som et supplement til beslutningsprocessen omkring tiltag i produktionen.

  • Der er indgået aftaler med flere foderstofvirksomheder så foderleverancer automatisk indlæses i Danish Crown Data.
  • Indkøb af smågrise via SPF indlæses også automatisk, ligesom der på sigt vil være integration til Daka, CHR registret og Danmarks Statistik.

Danish Crown Data er ligeledes den enkleste vej til at håndtere de dokumentationskrav, der kræves for at være berettiget til Bæredygtighedstillægget.

Det er gratis for andelsejere at bruge Danish Crown Data, som er udviklet i samarbejde med IQinAbox. 

Kontakt Ejerservice(+45) 8919 1920 for at komme i gang.  

Danish Crown Data er den enkleste vej til at håndtere de dokumentationskrav, der kræves for at være berettiget til Bæredygtighedstillægget.