<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Traditionen tro afholder Danish Crown i begyndelsen af juni årets sommerhalvårsmøder, hvor andelsejerne kan blive opdateret på virksomhedens resultater og drift samt nye tiltag. Derudover vil der være faglige oplæg fra Danish Crowns rådgivning forud for mødet. 

- Helt som vanlig kommer rådgivningen til at give aktuelle faglige input inden møderne, og vi arbejder lige nu med tre temaer. Det første er et indblik i de analyser, vi kan lave på tværs af ejernes besætninger via Danish Crown Data. Her kommer vi som udgangspunkt til at fokusere på foderanalyser og PRRS-data. Dernæst vil vi give en opdatering på resultaterne for hangriseproduktion og sidst men ikke mindst, vil vi kigge ind i mulighederne for at bygge realtidsovervågning ovenpå Danish Crown Data. Det er et emne, som eksempelvis kan give data på vandforbrug time for time og kan suppleres med vejning med camera eller gennemløbsvægt til monitorering af den daglige tilvækst løbende. Der ligger muligheder for optimering omkring eksempelvis foderskifte siger Kristian Jensen, der er faglig leder af rådgivningen, og fortsætter:

- Det bliver med fokus på værdiskabelse på staldgangen, så vi kan kun opfordre til, at man tager sin driftsleder eller andre faglige medarbejdere med, så de også får friske input med hjem.

Halvårsresultat og retning

Efter de faglige input vil der som vanligt være en opdatering på halvårsresultatet og virksomheden generelt fra bestyrelsesformand Asger Krogsgaard og CEO Jais Valeur.

- Jeg regner med en god og konstruktiv debat på sommerhalvårsmøderne. Vi har sat nye tiltag i søen for ejerskabet af Danish Crown, og det kræver, at vores ejerkreds er helt opdaterede på retningen og den værdikæde, Danish Crown kommer til at indeholde gående fremad. Derfor håber jeg, at så mange som muligt vil deltage, så vi får det fælles udgangspunkt som ejerkreds, siger Asger Krogsgaard.

Du kan læse mere om sommerhalvårsmøderne og tilmelding hertil nedenfor.

Datoer:

4. juni – Danish Crowns Hovedkontor, Randers

5. juni – Comwell, Middelfart

10. juni – Sagro, Herning

12. juni – VKST, Sorø

13. juni – Aakirkebyhallerne, Bornholm

Halvårsmødet på Bornholm vil ikke have faglige oplæg fra Ejerservice og vil i stedet starte med spisning 17:30 og mødestart 18:15

Program:
16.45: Ankomst
17.00: Oplæg fra Ejerservice
18.00: Middag
19.00: Sommerhalvårsmøde
21.00: Tak for i aften

Tilmelding: Du kan tilmelde dig via Ejersiden, hvor du vælger Tilmelding > Arrangement tilmelding eller via Ejer-appen, hvor du vælger Arrangement tilmelding.

Tilmeldingsfristen er to dage før det pågældende møde.