<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Der er ikke kun ni guldmedaljer og fire sølvmedaljer, som Danish Crown Beef tager med hjem fra prisoverrækkelsen ved World Steak Challenge i London mandag aften. De danske bøffer fra Danish Crown er også kåret som de bedste filet steak og Europas bedste steak.

Juryen peger blandt andet på, at kødet var smagfuldt med en medium mængde af umami, smag og intensitet. Priserne vækker meget stor glæde hos Danish Crown Beef

- Vi er megastolte over, at vores kød fra de danske landmænd modtager mere hæder og anerkendelse. Det siger lidt om det store arbejde, vores danske andelsejere og øvrige leverandører lægger for dagen, og det arbejde medarbejderne i Danish Crown Beef bidrager med, så vi kan lave oksekød i absolut højkvalitet, siger CEO i Danish Crown Beef, Finn Klostermann.

Ved årets World Steak Challenge vandt Danish Crown Beef 9 guldmedaljer med konceptet Norland, som stillede op i kategorierne Ribeye, Oksefilet og Mørbrad. Også Danish Veal fik flotte udmærkelser med flere sølvmedaljer i de tre kategorier. Det er første gang, at Danish Crown Beef stiller op i konkurrencen med Danish Veal, som for nylig har gennemgået en relancering af Dansk Kalv på eksportmarkederne.