<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Markedsberetning: Påskedage og muligt grillvejr

Mens vejrudsigterne ikke nødvendigvis peger i retning af høj sol i påskedagene, er forventningerne stadig, at højtiden kommer til at blive startskuddet for grillsæsonen – i hvert fald salgs- og kampagnemæssigt.

- De seneste uger har vi mærket en vedvarende interesse for grillsortimentet, og både vi og detailkunderne venter egentlig bare på, at vejret vender, og danskerne finder grillen frem. Ordrebøgerne holder et flot niveau, og generelt er virksomheden inde i en rigtig god gænge, lyder det fra Henning Sønnichsen, salgsdirektør i Danish Crown Beef.

På eksportfronten er det også ”forventningens glæde”, der kendetegner salget, idet man forbereder sig til de kommende sommermåneder og turisternes indtog på feriedestinationerne på tværs af Syd- og Sydøsteuropa.

- På tværs af de sydeuropæiske turistdestinationer er der en solid optimisme forud for sommeren. Selvom vi oplevede en tæt på normal sommer sidste år efter corona, er de hårde tider ikke glemt. Men der bliver lagt nogle gode ordrer, som indikerer, at troen på en fuldgod sommer i den grad lever i bedste velgående.

Noteringen for alle kategorier fastholdes i kommende uge.

Slagtesituation

Danish Crown Beef vil I kommende uge slagte på fuld kapacitet på begge anlæg ugens første tre dage. Det forventes, at påskens helligdage vil give en mindre pulje udsatte dyr som vanligt, men der slagtes på fuld kapacitet efter påske, og derfor vil der hurtigt blive slagtet op igen.