<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Wraps og pitabrød er et kæmpehit for børnefamilier, fordi det både er en hurtig, nem og velsmagende vej til at få masser af grønt, velsmagende kød og lunt brød på middagsbordet.

Danish Crown gør det nu endnu nemmere at få kødet til både wraps og pitabrød klar i en fart med lancering af Kebab BOOST.

- Kød er bestemt ikke billigt, så vi ser det som en af vores opgave at udvikle produkter til forbrugerne, som gør det nemmere for dem at leve sundt i en travl hverdag uden det behøver at koste en formue. Derfor indeholder pakken med Kebab BOOST kun 300 gram, men vores test viser, at det er nok til wraps eller pitabrød til fire personer i langt de fleste familier, fortæller Jacob Snog Ærenlund, der har ansvaret for innovation og marketing i Danish Crown Beef.

Med omkring fire procent af alle måltider I Danmark fylder burgeren rigtigt meget, når de danske familier sætter sig til middagsbordet. Pitabrød og wraps kan ikke helt følge med burgeren, men tilsammen står de ifølge tal fra Landbrug & Fødevares madtracker alligevel for omkring tre procent af alle middagsmåltider.

Som navnet Kebab BOOST signalerer, så bliver det nye produkt en del af den serie, der blev født med hakkebøffen Burger BOOST. Serien fokuserer på at booste forbrugerens smagsoplevelse, og det er præcis det der har været omdrejningspunktet i udviklingen af Kebab BOOST.

Det nye produkt består af kalveyderlår i fine strimler, som har fået lov til at trække smag i en marinade af paprika, hvidløg, gurkemeje, ingefær, koriander, sellerifrø og chili. Altså kort sagt alle de krydderier, som kendetegner en velsmagende kebab.

- Børn, teenagere og unge er vilde med wraps og pitaer, så derfor var det helt naturligt for os at udvikle et produkt, som rammer præcis det behov. Det har dog taget noget tid at finde den helt rigtige balance mellem de forskellige krydderier, for nogle smage træder stærkere frem, når marinaden har fået lov til at arbejde i 2-3 døgn. Vi tror på, at vi har ramt en smag, de fleste vil synes om, men det har vi svaret på om nogle få uger, når vi kan så om forbrugerne synes de får et velsmagende produkt til prisen, siger Jacob Snog Ærenlund.

Det nye produkt er allerede at finde i kølediskene i Føtex og REMA 1000.