<iframe src=https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-KT46QTP height="0" width="0" style="display:none; visibility: hidden"></iframe>

Som tidligere meldt ud lukker Danish Crown inden længe ned for at lave E-kontrol i WinPig via Agrosoft. Det betyder, at ejere, der har brugt denne løsning indtil nu, enten finde et alternativ eller flyttes med over i Danish Crown Data. Derfor laver Danish Crown Ejerservice nu igen en række webinarer for ejere, der gerne vil høre mere om Danish Crown Data og startes op i systemet.

- Vi er kommet rigtig godt fra land og erfaringen fra den første række af webinarer er, at det er en god måde at få systemet ind under huden og blive komfortabel med det. Vi vil gerne have endnu flere med i systemet, så ejerne kan få gavn af gode data, og få mulighed for at træffe beslutninger baseret på data. Så jeg håber, at ejerne vil tage mod tilbuddet om et gratis management-system til deres produktion, siger Simon Lauridsen, der er ansvarlig for Danish Crown Data.

Webinarerne løber af stablen onsdag d. 22. juni, tirsdag d. 28. juni og tirsdag d. 5. juli kl. 10.30. Alle andelsejere i Danish Crown kan deltage ligesom der opfordres til at invitere medarbejdere og andre, der vil bruge løsningen i det daglige.

Tilmelding:

Tilmelding foregår via ’arrangement tilmelding’ enten i Danish Crowns ejer-app eller på Ejersiden. Forud for webinaret vil deltagerne modtage en mail med række informationer og forudsætninger, som skal være klar til selve dagen.

Deltagerne vil blive oprettet i det nye system umiddelbart før webinaret går i gang. Har du spørgsmål til webinaret eller praktikken omkring det, er du velkommen til at kontakte Simon Lauridsen på 4090 0211.